Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

Segmen : Jom Tingkatkan Jumlah Follower

Jom blogwalking!...klik banner di bawah untuk join ^__^ Sha tag
Zara Nabilah
Fendi Rocka

Anda Pernah Kena???

fuhh2..*tiup sikit*..mak aii lamanya dah abaikan teratak hijau ni..berdebu,berhabuk,berkulat complete set semua ada...'hutang' nak visit balik korang2 dah bertimbun..aku bukan malas update blog, tapi disebabkan oleh beberapa perkara yang tak dapat dielakkan tak mengizinkan aku untuk selalu update teratak hijau hamba ni...buzy dengan kerja, jatuh sakit, masuk hospital untuk operation, MC lama aku balik kampung (yang ada line internet macam ciput..huhu)... Anyway..cukuplah dengan mukadimah yang serba ringkas tu..hari ni aku nak share 3 situasi (kecuaian diri-sendiri) yang aku rasa  cukup annoying ...pernah tak korang..

1) lepas beli top up..gores..pastu korang enter dan kad top up tu korang buang terus dari kereta (kantoi buang sampah ^_^)..tak lama lepas tu korang dapat sms .."sorry the service is temporary unavailable,please try again later"...maksudnya top up yang korang dah enter dan campak ke mana entah tadi tak masuk lagi!..kalau top up 5 inggit 60 posen mun…