Skip to main content

Segmen : Jom Tingkatkan Jumlah Follower

Jom blogwalking!...klik banner di bawah untuk join ^__^

Comments

  1. terima kasih join segmen ni. saya dah follow awak guna join this site button. kalau takde nama saya bagitahu ye. nanti saya akan update senarai peserta. tunggu ye

    ReplyDelete
  2. dtg terjah dr segmen + follow : http://scacuncristina.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    happy blogging.. :)

    ReplyDelete
  3. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !

    ReplyDelete
  4. holla!
    salam blogger!
    singgah dan follow dari segmen yg sama!

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye.

    ReplyDelete
  6. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen sama :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  9. Singgah bw kat sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  11. Salam singgah. Done follow awak. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  14. singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  15. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

    ReplyDelete
  16. hai dear, singgah dari segmen yang sama =) done follow
    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    dear mana butang follow?

    ReplyDelete
  17. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  18. Nak ajak tuan Belog dan kawan kawan join satu Coontest ni...
    Teman kita. Taknak lah join sorang-sorang..

    Jom teman kita. Hadiah dia best tau. Berbaloi baloi !

    http://lynk.my/UlU

    ReplyDelete
  19. singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow daripada segmen yang sama. maaf baru sempat nak follow. follow saya balik tq besidesme21.blogspot.my

    ReplyDelete
  21. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  22. ain singgah sini .
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..