B'princess closet

B'princess hijab...coming soon..very limited...siapa cepat dia dapat

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

27.2.15

Cuba Menjadi Lebih Baik Dari Semalam..

         Awak tak perfect?..aku tak perfect..kita semua tak perfect and we do make mistakes right?..so macam mana nak jadi perfect and not making mistakes??..we will never do... namun kita masih berpeluang untuk memperbetulkan dan mengelak dari melakukan kesilapan yang sama selagi nyawa di kandung badan..kuncinya adalah.....berusaha BERUBAH( menjadi lebih baik dari semalam)..tapi bagaimana??..How to be a better person?..di sini aku kongsikan beberapa tips yang aku pernah baca..

     

26.2.15

SEGMEN WWW.SITISHARINI.COM

CLICK BANNER TO JOIN!

Assalamualaikum semua=)

Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blogspot.com ke www.sitisharini.com .

Jemput join semua ye. Thanks!! =))
Tarik tamat: 15/03/15

22.2.15

Sudah Jatuh Bertangga-tangga

    Hellowww...sejak aku abaikan blog ni hampir sebulan, approximately 3 minggu lebih..ranking jatuh merudum gedebak gedebuk...bukan senang nak kasi naik tu weii..apalagi part time blogger yang update di kala free time cam aku ni..
                                                   
   

Ambil Kesempatan Sempena GST !!

    promoter : "Mak cik, tak nak beli ni sekali? Nanti bulan 4 GST...naik harga dah ni " ...aku toleh belakang, seorang promoter perempuan ngah promote  kat mak cik di belakang aku yang tengah berbaris nak berbayar
    
      cashier : "aah mak cik elok bena beli sebelum kena GST ", (sambil tekan-tekan komputer)

    mak cik yang innocent : "owh yang ni pon kena GST ke?"..
 
     cashier : "naik mak cik, sebab tu rugi kalau tak beli arini,"
..aku diam jer dengar dorang duk provoke kat mak cik tu..

 ...dan si mak cik tu pon ambil laaa sampai tiga packet!

     promoter : "bukan setakat tu mak cik,yang tu yang ni blaa..bla..bla..pon naik harga!"

 ..aku tak leh tahan sabar dah!  kejadahnya dorang ni!! Kerja kat sini tak kan tak tau barang-barang camtu tu tak kena GST! ..ambil kesempatan tol laa.

        .

20.2.15

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

       A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..
       
       B:  " Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."
 
     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm! at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..

                       
     

19.2.15

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

                                     

             Nak top up percuma???..mehh join GA papaglamz ni..tak menang tak apa..saguhati pon ada uollssss...bagi top commentators lak dapat vitamin c!..mana nak cari orang bagi percuma kannn...syarat-syaratnya sangat mudah!..nak tau klik banner kat atas tu ^_^ .....
  *tak menang top up, leh blogwalking pon jadi laaaa..hehe*...

15.2.15

Jutaan Terima Kasih Buat "Januari Commentators"..

       *sticky post (scroll down for latest entry)*

        Holaaaaa... ^_^ ..tak sangka dah masuk bulan Febuari kannnn...dah terlambat ke kalau aku nak mention azam 2015 arini?....okey..entry kali ni bukan aku nak cakap pasal azam tahun 2015..tapi ada kaitan gak laaa...tahun ni aku decide dan berazam nak lebih appreciate follower-follower  dan commentators-commentators yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kat blog aku yang tak seberapa ni...since aku ni chipsmore sikit (sekejap ada sekejap tak ada) disebabkan oleh kesibukan waktu bekerja yang tidak mengizinkan...so rasanya aku kena laa atur strategi tersendiri untuk capai azam tu..
          Tanpa melengahkan masa...main point entry kali ni...aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada commentators di bawah kerana sudi meninggalkan jejak di entry aku dan berkongsi pendapat dorang..THANKS KORANG...entry ni aku dedikasikan khas buat korang...kepada silent reader kat luar sana..rajin-rajin laa tinggalkan komen korang ek..boleh laa aku dedikasikan entry "Febuari Commentators" buat korang lak bulan ni hehe....
*jom kita terjah ramai-ramai dorang yang sporting kat bawah ni*