15.2.15

Jutaan Terima Kasih Buat "Januari Commentators"..

       *sticky post (scroll down for latest entry)*

        Holaaaaa... ^_^ ..tak sangka dah masuk bulan Febuari kannnn...dah terlambat ke kalau aku nak mention azam 2015 arini?....okey..entry kali ni bukan aku nak cakap pasal azam tahun 2015..tapi ada kaitan gak laaa...tahun ni aku decide dan berazam nak lebih appreciate follower-follower  dan commentators-commentators yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kat blog aku yang tak seberapa ni...since aku ni chipsmore sikit (sekejap ada sekejap tak ada) disebabkan oleh kesibukan waktu bekerja yang tidak mengizinkan...so rasanya aku kena laa atur strategi tersendiri untuk capai azam tu..
          Tanpa melengahkan masa...main point entry kali ni...aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada commentators di bawah kerana sudi meninggalkan jejak di entry aku dan berkongsi pendapat dorang..THANKS KORANG...entry ni aku dedikasikan khas buat korang...kepada silent reader kat luar sana..rajin-rajin laa tinggalkan komen korang ek..boleh laa aku dedikasikan entry "Febuari Commentators" buat korang lak bulan ni hehe....

*jom kita terjah ramai-ramai dorang yang sporting kat bawah ni*



3 comments:

  1. hai... Tkasih singgah blog saya.. :)

    http://ayusihatanggun.blogspot.com/2015/02/bagaimana-meraih-rezeki-melimpah-ruah.html

    ReplyDelete
  2. Aduhsss...terasa diri ini dihargai..ahaksss. Terimakasih banyak2 Sha kerana memberikan ruang pada diri ini untuk menapak di blog awk yang tersergam indah. InsyaAllah kita pun nanti akan buat jugak ...bak kata pepatah, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa....kan kan kan

    ReplyDelete
  3. eh, nama zizie ada... sama2 dan terima kasih kembali :)

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.