Skip to main content

Jutaan Terima Kasih Buat "Januari Commentators"..

       *sticky post (scroll down for latest entry)*

        Holaaaaa... ^_^ ..tak sangka dah masuk bulan Febuari kannnn...dah terlambat ke kalau aku nak mention azam 2015 arini?....okey..entry kali ni bukan aku nak cakap pasal azam tahun 2015..tapi ada kaitan gak laaa...tahun ni aku decide dan berazam nak lebih appreciate follower-follower  dan commentators-commentators yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kat blog aku yang tak seberapa ni...since aku ni chipsmore sikit (sekejap ada sekejap tak ada) disebabkan oleh kesibukan waktu bekerja yang tidak mengizinkan...so rasanya aku kena laa atur strategi tersendiri untuk capai azam tu..
          Tanpa melengahkan masa...main point entry kali ni...aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada commentators di bawah kerana sudi meninggalkan jejak di entry aku dan berkongsi pendapat dorang..THANKS KORANG...entry ni aku dedikasikan khas buat korang...kepada silent reader kat luar sana..rajin-rajin laa tinggalkan komen korang ek..boleh laa aku dedikasikan entry "Febuari Commentators" buat korang lak bulan ni hehe....
*jom kita terjah ramai-ramai dorang yang sporting kat bawah ni*



Comments

  1. hai... Tkasih singgah blog saya.. :)

    http://ayusihatanggun.blogspot.com/2015/02/bagaimana-meraih-rezeki-melimpah-ruah.html

    ReplyDelete
  2. Aduhsss...terasa diri ini dihargai..ahaksss. Terimakasih banyak2 Sha kerana memberikan ruang pada diri ini untuk menapak di blog awk yang tersergam indah. InsyaAllah kita pun nanti akan buat jugak ...bak kata pepatah, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa....kan kan kan

    ReplyDelete
  3. eh, nama zizie ada... sama2 dan terima kasih kembali :)

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..