Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

Kesinambungan Entry 8 Januari....

Entry kali ni adalah kesinambungan pada entry aku yang bertajuk "Boleh tolong explen tak.." pada 8 januari yang lepas...okey 1st of all aku nak ucapkan terima kasih kepada pengomen-pengomen yang berikut kerana sudi memberi pendapat, nasihat dan sokongan ...sya syahirah ,leyha adie Firzanah Azhar, Mad Parih, nana lienafifie feyca, dan Papaglamz....kamsamnida...

Sumpahan berantai.

Pernah tak korang terima pesanan ringkas/ mesej / chat yang memerlukan korang kena send semula ke 10 orang contacts korang or something like that ..siap ada warning lagi kalau korang tak buat ..benda-benda tak elok / malapetaka akan menimpa korang lepas baca pesanan tu..seakan-akan sumpahan berantai..

Arghh! Blue tick punya pasal!

Ermmm...tumpang tanya...blue tick yang kat whatsapp tu, boleh tak kita disablekan..kalau boleh...macam mana ekk??? Sejak ada blue tick ni menyusahkan lak aku rasa...terutamanya bila terlalu busy  nak reply, cuma sempat baca..ada gak member-member yang terasa hati especially yang berjiwa sensitif kat luar tu...aku pon camtu gak sebenarnya..hehe..kalau aku tengok dah ada blue tick, means dah baca..1st impression aku "tak sudi nak reply ke ?"..ada gak yang sedap je menyindir dah baca tapi tak reply..huhu...serabuttttttt...

1st Segmen Blogwalking 2015 by Mai AtiQah

Holaaaaa..jom blogwalking sesakkan trafik + tambah follower..seperti biasa..klik banner untuk join dan terjah tuan rumah....syarat-syartnya sangat simple ...apalagi...jom3..

Giveaway 2015 - Pencarian 5 Blogger Bertuah

yuhuuuuuu..ada orang nak kasi topup free doe!..nakkkkkkkkkk3..korang nak?..kalau nak, apalagi..klik banner di atas untuk join!..as simple as abc..
Sha tag budak comel..





Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Boleh tolong explain tak..

PERNAH TAK KORANG????..alkisahhhh..pada suatu hari yang tenang tak ada angin tak ada ribut gf/bf korang tiba-tiba minta clash..naik penat kepala otak korang fikir apa salah korang..rupa-rupanya sebab dia dah ada orang lain!..best kannnn..so dengan berat hatinya korang terima keputusan tu and berakhirnya kisah cinta korang...the end..
      BELUM LAGI!..turn out to be its not the end yet...beberapa bulan pastu dia kontek korang balik..MACAM DIA TAK PERNAH BUAT SALAH KAT KORANG..bukan main susah korang nak lupakan peristiwa tu, bila korang dah recover dia muncul balik!..(the fish!)..tapi korang anggap dia juz fren..pastu dia hilang lagi untuk beberapa bulan..tak kontek korang langsung..korang okeyy jerrr...korang expect kali ni dia takkan muncul lagi..


Permulaan Tahun Baru..

Hari ni dah masuk 6 hari bermulanya tahun 2015..aku harap belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kat korang semua..aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi singgah membaca,meninggalkan jejak dan komen kat blog hingusan ni tak terkecuali Mr/Miss silent reader..GAMSABHAMNIDA!!..good luck and semoga tahun 2015 ni lebih baik dari tahun 2014 bagi korang..