Skip to main content

Permulaan Tahun Baru..

         Hari ni dah masuk 6 hari bermulanya tahun 2015..aku harap belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kat korang semua..aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi singgah membaca,meninggalkan jejak dan komen kat blog hingusan ni tak terkecuali Mr/Miss silent reader..GAMSABHAMNIDA!!..good luck and semoga tahun 2015 ni lebih baik dari tahun 2014 bagi korang..
                                               
       
Kepada kawan-kawan yang datang berkunjung singgah menjenguk kat teratak ni,aku nak minta maaf sebab belum ada masa nak balas kunjungan korang.."hutang-hutang" aku makin hari makin bertimbun..NAMUN!..aku akan cuba LANGSAIKAN!..aku akan balas kembali kunjungan korang SEMUA yang dah tinggalkan jejak kat sini (dan follow) tanpa tertinggal 1 jejak pon!..its a promise..
       Aku bukan sengaja nak abaikan kedatangan korang..tetapi 2  3 hari ni aku memang tak ada mood nak update blog disebabkan oleh tahap kesibukan yang melampau..plus permulaan tahun  yang agak gloomy bagi aku kerana terpaksa pergi ke tempat baru dan berjauhan dengan orang-orang yang aku sayang...sesungguhnya perpisahan itu sangat MENYAKITKAN!.. kadang-kadang sebuah kegembiraan/  kebahagiaan tu hanya datang sementara umpama dipinjamkan kepada kita..dan bila tibanya sang perpisahan , masa tu laa kita akan mula mengenang kembali dan menghargai waktu-waktu bahagia yang pernah singgah ..dan yang paling penting sekali perpisahan mengajar kita untuk lebih menghargai orang-orang yang kita SAYANG!..
        Moral of the short story, hargai lah orang-orang yang tersayang sementara diorang masih kat depan mata korang....
   Okey done with my touching maching session! wish u all the best!..semoga tahun ni lebih bermakna bagi korang..dan selamat melangkah ke alam baru kepada yang : 
- bakal bergelar mama
- bakal bergelar isteri
-bakal menempuah alam pekerjaan
- bakal memasuki alam persekolahan
*dan bakal-bakal lain* (habis idea daaaa)
  
 p/s : kepada korang yang comel-comel yang tinggal jejak kat sini..aku on the way terjah korang!..

Comments

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.