B'princess closet

B'princess hijab...coming soon..very limited...siapa cepat dia dapat

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

Iklankan Produk Anda Di Ruangan Ini

Penerangan iklan produk anda........................ (whatsapp 0168815042 untuk sebarang pertanyaan)

29.6.15

Muka Cantik Hati Binatang

credit :: babab.net
       

23.6.15

Ohh..Menang rupanya!

             Sebenarnya dah seminggu entry ni dipublish oleh tuan rumah blog Parih ..aku baru tau beberapa hari yang lepas rupa-rupanya aku salah seorang pemenang bertuah segmen beliau iaitu  Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh yang lepas..aku antara 8 pemenang bertuah yang dapat blog review dari beliau.
 

8.6.15

Sugarbaby

      Haish..zaman sekarang ni manusia bila dah banyak sangat duit sampai tak tau nak buat apa dengan duit tu mula laa nak hambur sana sini untuk benda-benda yang tak berfaedah. Pagi-pagi ni tiba-tiba rasa nak membebel kat sini..biar..biar..biar..biar semua orang tau kewujudan manusia pelik macam ni. Kalau setakat hambur duit pergi shopping ke bercuti ke..aku tak heran sangat..biasa laa tu..tapi bila duit yang berkepuk-kepuk tu digunakan untuk bayar sugarbaby a.k.a perempuan simpanan..seriesly aku rasa lelaki macam ni memang keji..
                                           
     Sebelum ni memang aku dah banyak dengar kes lelaki simpan sugarbaby. Tapi aku tak pernah terfikir pon nak mengutuk sampai macam ni sekali sehingga laa benda ni terjadi kat diri aku sendiri..jeng..jeng..jeng..apa yang terjadi??..

5.6.15

Surat "1 Malaysia"

          Keratan gambar kat bawah ni aku copy paste dari group Whatsapp me and my geng-geng..hehe....boleh tahan dahsyat imaginasi budak ni..tak bosan baca dua tiga kali ..aku gelak sampai keluar air mata..kuat pengaruh "1 Malaysia" ni..hahaha..