Skip to main content

Sugarbaby

      Haish..zaman sekarang ni manusia bila dah banyak sangat duit sampai tak tau nak buat apa dengan duit tu mula laa nak hambur sana sini untuk benda-benda yang tak berfaedah. Pagi-pagi ni tiba-tiba rasa nak membebel kat sini..biar..biar..biar..biar semua orang tau kewujudan manusia pelik macam ni. Kalau setakat hambur duit pergi shopping ke bercuti ke..aku tak heran sangat..biasa laa tu..tapi bila duit yang berkepuk-kepuk tu digunakan untuk bayar sugarbaby a.k.a perempuan simpanan..seriesly aku rasa lelaki macam ni memang keji..
                                           
     Sebelum ni memang aku dah banyak dengar kes lelaki simpan sugarbaby. Tapi aku tak pernah terfikir pon nak mengutuk sampai macam ni sekali sehingga laa benda ni terjadi kat diri aku sendiri..jeng..jeng..jeng..apa yang terjadi??..

     Aku pon tak tau lelaki gila mana yang tiba-tiba offer aku untuk jadi sugarbaby dia..si gila tu text aku kat whatsapp..aku tak pasti mana dia dapat whatsapp aku..so aku suspek orang ni bukan orang luar..maksud aku kemungkinan besar sama jabatan/ unit dengan aku..dalam text tu dia tak mention nama dia..tapi si gila tu ada mention yang dia dah berkahwin dan series mencari long term sugarbaby..untuk bayaran pertama dia sanggup bayar rm700..kalau berminat then baru laa dia akan reveal siapa dia..kalau tak berminat tak perlu reply and no need to be angry..*macam tu laa bunyi nya.
       Kali pertama aku dapat text tu bulan yang lepas..ayat yang sama dari nombor yang sama..kali kedua dia send text yang sama adalah semalam..cuma bezanya dia tambah kat situ.."really waiting for your reply"..apalagi..aku reply lerr..bom atom..nuklear ..sumpah seranah semua keluar..tak boleh bagi muka sangat orang macam ni..aku cakap kat dia ini kali kedua dia dah send kat aku. Sebelum ni aku memang tak reply sebab dia cakap kalau not interested no need to reply..bla..bla..bla..aku membebel panjang berjela endingnya aku cakap kat dia jangan sampai aku dapat text yang sama untuk kali ketiga..kalau tak..ke balai laa jawabnya. Dia reply.."ok..noted..sorry"..
   *puii..sori naik lori laaa* ...

Comments

  1. yerkkk...ingat manusia camni dah pupus, ada lagi rupanya
    dulu selalu dengar member cite
    buat report polis kalau rasa terancam ye
    bahaya juga benda camni...takut dengar
    at the same time, geli!

    apapun respect sebab sha berani fight back. go girl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada niat nak wat report kalau dia tak serik...menyampah tol...thanks Yana ^_^

      Delete
  2. Sy yang daripada dulu punya susah berusaha nak dapatkan no Sha, orang lain boleh dapat dulu.. ini tidak adil..hahahaha. Apa2 pun banyak2 bersabar ye Sha..kadang2 diorang ni pakai try cuba test je... kalau yang mata duitan..emmm selamatlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...nampak sangat menipu,tak pernah mintak pon ngan Sha??!!!!!...aah kalau yang mata duitan dah rebut peluang kot..

      Delete
    2. Oooo kena mintak ehh? Mintak resepi pun tak dapat2.. ni kan pulak mintak no...

      Delete
    3. memang arr tak mintak Sha tak bagi arr haha!..resepi tak leh bagi..tu resepi turun temurun Sha..hihihi.. ^_^

      Delete
    4. Amboiii resepi turun temurun... sejak zaman bilalah tu.
      Tak nak lah mintak...nanti kena marah..keluar bom atom nuklear..ahaksss...

      Delete
    5. Sejak zaman batu..hahaha...kalau suh jadi sugarbaby memang la kena bom atom nuklear kungfu boxing karate semua klua..haha

      Delete
    6. Lama nya tu..zaman batu tu zaman orang pakai baju guna daun2 je.. cukup ke bahan2 nak buat resepi?
      Amboiii mula2 cuma bom atom nuklear..skrg dah keluar kungfu, karate boxing sekali..sib baik tak de superman, batman, spiderman...

      Delete
    7. mestilaaa..kt kan brutal..ehemm ^_^

      Delete
    8. Hahaha...brutal brutal..tapi dalam hati ada taman...

      Delete
  3. huhu., itu ubat nya.,
    banyak orang cm tu., dia ingat duit dia dah besar sngt kot., bleh bli pe2 jer.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...susah gak orang camni bila dah banyak sangat duit..

      Delete
  4. Erk? ada jugak org macam ni eh? kalau Cik Mimie pun..mmg kna sumpah seranah jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...jangan bagi muka sangat manusia gatai camni..

      Delete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..