13.3.15

SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

                           

        Nak top up?? ( top up lagi..gila top up ke ko ni Sha??!)..ehh takk..orang nak bagi aku hambik lerr hehehe..tu pon kalau bertuah..kalau tak pon tak apa..ada 8 lagi hadiah lain!..tak dapat gak yang 8 tu??..still tak apa!..follower bertambah maaa..so aku tak rugi apa-apa..hehe..meh kita join ramai-ramai...macam biasa klik banner comeyy kaler pink kat atas tuu.. ^_^

40 comments:

  1. Salam terima kasih Join Segmen Bonde,Good Luck Yea :)

    Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
    8 bookmark
    2 top up bernilai RM 5 
    ( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

    Jangan lupa BW senarai peserta
    Bonde Senyum Riang

    ReplyDelete
  2. Good luck ye.. Cik Candy pun join

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  4. balas kunjugan dari www.bazliaamoza.com dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. good luck...
    Singgah dr segmen yg sama :) ...follow sini

    http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  6. Sha singgah ye :)

    Happy blogwalking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii Sha...Sha dah follow Sha n visit Sha balik..(eh banyaknyaaaa Sha..hihi)

      Delete
  7. Anak sapa lah yang rajin join GA ni... entah2 semua GA asyik ada nama dia je, yelah kalah tak de Sha join tak meriah lah kan..ahaksss.
    Anyway Sha, selamat berjaya dan kalau dapat top up ke atau hadiah apa2 ke jangan lupa 25% ye sebagai penasihat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembetulan..kalau.( reply msg sendiri..ahaksss)

      Delete
    2. aikkk tinggi gak share penasihat ni....xleh jadi ni...hehehe..Sha kurangkan lagi...40%..ok?..xda bantahan tau...jangan mogok lak depan rumah Sha pasni..hihi..rajin join tapi satu pon tak sangkut lagi..wuuuuwuuu..tapi xpa laa support kawan2..hehe..yang komen ni (jss) kalau jelez join laa sekali ekk ^_^

      Delete
  8. salam.salma join juga.. :D

    dah follow..

    http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. salam.salma join juga.. :D

    dah follow!

    http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    dari segmen yg sama..
    jom singgah :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..hai Fatihah..Sha dah singgah and follow awak balik ^_^

      Delete
  11. Salam. Hee selamat bersegmen segmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..amboiii uniknyaa nama hehe..terima kasih ^_^

      Delete
  12. Assalamualaikum.. balas kunjungan dri segmen yg sama ... "Mari tingkatkan follower blog",http://lorong-cinta.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  13. singgah blogwalking sini..
    selamat bersegmen.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  14. singgah blogwalking sini..
    selamat bersegmen.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  16. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  17. salam...singgah dari segmen yang same...kita dah follow yer :D selamat meningkatkan follower yer :D

    jindrisska.blogspot.com

    salam perkenalan dari germany :D

    ReplyDelete
  18. Salam.
    BW dr segmen yg sama.
    Lewat sikit kite BW. Apapun, selamat berkenalan.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.