Skip to main content

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : Taktau lagi hahaha. Nanti sul bagitau.
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peseta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari sabtu.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)



Comments

  1. thanks sudi join! nanti sul update senarai peserta yee :)

    ReplyDelete
  2. Makin banyak bloglisting makin banyak traffic..kan kan kan. Selamat suksess..

    ReplyDelete
  3. all the best ye
    anyway, saya membalas kunjungan =)

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama :)

    http://ain-nadia.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. done follow you.. follow me back.. http://iekaicecream.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam ...terima kasih ^_^ sudi follow..Sha pasti datang! Hehe

      Delete
  6. http://ijahoney.blogspot.com/2014/12/new-year-blogwalking-januari-by.html

    dari segmen yang sama :) jum blogwalking blog ijah pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah Ijah.. ^_^..nanti Sha datang k..

      Delete
  7. blogwalking dari segmen sama :)

    http://thehaneul.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  8. Datang bw dan follow sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dan happy new year :)

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama :)
    Follow back?

    Blog saya (click!)

    ReplyDelete
  11. singgah & follow sini ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah...done follow u back..^_^

      Delete
  12. Singgah dari segmen yang sama ^^

    http://andisakinah.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama :)

    http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... :)
    dri segmen yg sama!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..thanks Fatihah..done visit u back ^_^

      Delete
  15. nanti jenguklah ye...
    http://xennov.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  16. blogwalking dari segmen yang sama =D jemput singgah

    http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Leyha..dah singgah kembali... ^_^

      Delete
  17. blogwalking dari segmen sama :D

    http://izzahisquare.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    jemput jemput la melawat ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah Izzah..sha dah singgah blog pink Izzah..hehe

      Delete
  18. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    btw,,done follow and klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  19. Singgah dri segmen yg sama dan follow

    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... ^_^..sha dah balas kunjungan tapi tak dapat komen laa..kenapa ek? :(

      Delete
  20. singgah dari segmen yang sama

    http://norzakiahrosli.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis..kunjungan kembali....done!..hehe

      Delete
  21. dtg dr segmen yg sama. hehehe jom ke blog saya ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  22. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html?m=1

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen sama. follow blog ni jugak ;)

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  24. http://eatmakeread.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    good luck!

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum darling...

    datang dr segmen yg sama..dah follow... (^___^)

    ReplyDelete
  26. done follow sini dari segmen yang sama.. ;)

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen sama. Follow sini jugak :) http://inibelogceritaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Dari segmen sam... peserta no. 77

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jjajja...nice blog u have..^_^

      Delete
    2. Hi Irissha,
      forgot to mention that I had followed your blog. Hope can follow back mine as well. :)

      Delete
    3. thanks jjajja..done follow u back.. ^_^

      Delete
  29. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah.. done jalan-jalan kat your colourful red blog... ^_^

      Delete
  30. sala kenal
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum, datang menyinggah :D

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  32. salam perkenalan..

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  33. hai ... meh follow akak ye.. :)

    http://ayusihatanggun.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  34. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii...thanks sudi singgah..done visitting urs back! ^_^

      Delete
  35. http://mygudangstore.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Dari segmen blogwalking sul. Follow sini~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah...sha try buka blog ni tapi x dapat laa..knpa ekkk

      Delete
  36. hai.. assalamualaikum. dri segmen yg sama.. jom singgah blog saya pulak..

    http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..terima kasih Mieyza...cantiknyaaa blog purple rama2..hehe

      Delete
  37. Jemput join segmen saya, http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyaAllah nanti sha join ekk ^_^

      Delete
  38. femes nya blog ni hehe

    from the same segmen ~
    http://colourfulliferainbow.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak femes mana po Intan..thanks sudi datang sini...done visitting u back..heeeeeee ^_^

      Delete
  39. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..done visitting u back....^_^

      Delete
  40. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete


  41. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  42. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ayu...what a nice blog u got!.. ^_^

      Delete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^