Skip to main content

Segmen Blowalking Cuti Semestar By Parihh

            Segmen Blowalking Cuti Semestar By Parihh
              Bosan????..tak tau nak buat apa??..jom blogwalking! klik banner untuk join...syarat-syaratnya tutup mata leh buat..dun worry ^_^

Comments

  1. Datang blogwaking
    http://kenny977.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  2. Salam ..Hai ..Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum . Terima kasih sudi join segmen anjuran dari Blog Parihh . Semoga dapat kita berkenalan dengan para blogger lain selain dapat sedikit banyak menambah backlink dan trafik ke blog kita :)

    p/s : Senarai peserta akan diupdate dalam masa terdekat

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  5. Datang lawat dari segmen sama

    http://www.wayneharraz.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  6. Singgah melawat di sini..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  7. datang dr segmen yg sama... Hye !!

    http://www.bakul2011.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  8. Hi..dropping here

    http://www.riverstonegirl.blogspot.com/2015/05/join-segmen-blogwalking-cuti-semester.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama :D

    http://lakiterok.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama..
    Salam perkenalan..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  11. done follow awak.. :)

    http://imamimoth.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html?m=1

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen ;-)
    Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  13. Singgah datang dari segmen sama :) gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  14. salam..
    singgah sini dari segmen yang sama.. :)
    Jemput jemput ke http://manzofficial95.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html
    gud luck :)

    ReplyDelete
  15. Datang support segmen rakan blogger. Yeah ... jom kita ramaikan kenalan blogger kita ....

    Salam singgah dari blog hasrulhassan.com

    Terima kasih sbb sudi jenguk blog saya ye ...

    ReplyDelete
  16. salam...kak gojes singgah dr segmen yg sama
    http://www.kakgojes.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  17. salam singgah dan tambah kenalan:)
    http://28febtojuly59.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen yang sama (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  19. singgah bw dari segmen yg sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  20. Singgah blogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

    ReplyDelete
  21. Tahniah menang!!!
    BW tamat segmen...

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..