5.6.15

Surat "1 Malaysia"

          Keratan gambar kat bawah ni aku copy paste dari group Whatsapp me and my geng-geng..hehe....boleh tahan dahsyat imaginasi budak ni..tak bosan baca dua tiga kali ..aku gelak sampai keluar air mata..kuat pengaruh "1 Malaysia" ni..hahaha..

4 comments:

  1. Ni sah sah semalam dia tengok cerita hantu.. Lepas tu hantu tu keluar tv ambik maggi mee makan dengan cikgu dia. Lepas tu Sha datang bawak resepi naik komuter dari rawang singgah kat new york jumpa artis korea Infinite terus pengsan sebab hantu tadi rupa2nya ikut budak ni yang tak datang sekolah...
    Macam tulah sebabnya.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikkkkk Sha tak masuk dalam ini cerita maa...huhu..amboi bukan main imaginasi pakcik ni ek...hihi

      Delete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.