Skip to main content

Muka Cantik Hati Binatang

credit :: babab.net
       
                 
       Baru-baru ni Malaysia dikejutkan lagi dengan kes dera budak berumur 5 tahun ...apa laa dosa budak tu sampai dapat mak tiri kejam gitu...sampai patah mematah tulang adik Yaya..maunya dah berpuluh kali makan terajang mak tiri dia..kesian sungguh...aku yang terlebih emo time baca pasal kes ni!..mana entah letak perikemanusiaan dorang ni..pasni bertinju laa puas- puas dalam lokap tu ekk..orang gini baik campak lam hutan amazon...berkenalan ngan binatang-binatang buas lam tu..sama spesis kan..haishhhh!..emo!

Comments

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^