Skip to main content

Boleh tolong explain tak..

    PERNAH TAK KORANG????..alkisahhhh..pada suatu hari yang tenang tak ada angin tak ada ribut gf/bf korang tiba-tiba minta clash..naik penat kepala otak korang fikir apa salah korang..rupa-rupanya sebab dia dah ada orang lain!..best kannnn..so dengan berat hatinya korang terima keputusan tu and berakhirnya kisah cinta korang...the end..
      BELUM LAGI!..turn out to be its not the end yet...beberapa bulan pastu dia kontek korang balik..MACAM DIA TAK PERNAH BUAT SALAH KAT KORANG..bukan main susah korang nak lupakan peristiwa tu, bila korang dah recover dia muncul balik!..(the fish!).. tapi korang anggap dia juz fren..pastu dia hilang lagi untuk beberapa bulan..tak kontek korang langsung..korang okeyy jerrr...korang expect kali ni dia takkan muncul lagi..
    
  
  RUPANYA TAK!..beberapa bulan kemudian dia muncul lagi..kali ni dia ngaku still sayang korang!..(buwekkk) dah tuu tak tanya pon wether korang masih single or dah ada orang lain..bila bosan dia cari korang..sekejap ada sekejap tak ada..macam CHIPSMORE!..tiap kali chat ngan korang dia cam provoke nak korang turn back ngan dia balik..
   PERNAH TAK KORANG??.PERNAH TAK??...boleh  explen tak macam mana sebenarnya jalan fikiran manusia spesis camni..ada apa sebenarnya dalam kepala otak dia?..nak apa?..sumpah! aku tak pahammm..
      

Comments

  1. takpernah tp org mcm tu mmg pffft hahaha. tkyah dilayan yg jenis mcm ni. dia bukan tkda perasaan tp mungkin kurg kasih sayang gamaknya hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya laa sya.belum terkena batang hidung sendiri ^_^

      Delete
  2. Xleh dibiarkan hidup species gin XD
    Kalo kerjanya nak parahkan hati org baik bg souvenir sket..cap tapak kasut kat dahi.. Chantek gak tu..*evil laugh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa good idea!..klau jumpa pasni Sha cuba k...hihi thanks leyha.. ^_^

      Delete
  3. ergh entah le. bagi saya, jangan dilayan laki cmni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp..mmg buang masa dok layan orang camtu.. :-(

      Delete
  4. kalau mcam ni xpayah layan terus . biarkan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa..malas nak layan dah..azam thn baru.. ^_^

      Delete
  5. jangan dilayan dah.. kita dah bagi peluang ke2 sbb ada rasa sayang lg..tp bila dah dipermainkan banyak kali..sendiri mau ingat la .. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat tu nana..sekali bodoh jangan jadi bodoh selamanya.. *thanks 4 d opnn* ^_^

      Delete
  6. as saying said lets play the game.. org mcm ni follow the flow jek then just that keep remind urself 'dont fall under the same trap'. instead let him trapped under his own kata2 manis.. klu rase hati blom mampu nk play the game xya la nk layan sgt org y xdek pendirian mcm ni coz its mean u deserve someone even better. fighting! Doa Usaha Istiqomah Tawakal.

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..