Skip to main content

Giveaway 2015 - Pencarian 5 Blogger Bertuah

              
                       yuhuuuuuu..ada orang nak kasi topup free doe!..nakkkkkkkkkk3..korang nak?..kalau nak, apalagi..klik banner di atas untuk join!..as simple as abc..
Sha tag budak comel..





Comments

  1. Salam...boleh hantar details kat Acik?Nak hantar hadiah segmen cik balqis..0172954897..TQ

    ReplyDelete
  2. hai! thanks join my GA! Senarai peserta boleh tengok kat sini

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1swNkCRsvpDGiDRS9BL1eFWypRrDVbeVTuZnclHD5QP8/edit?usp=sharing

    Goodluck! =D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen and goodluck :)

    ReplyDelete
  4. Semuga berjaya dan dapat bolot segala hadiah yang ditawarkan sambil merapatkan siratulrahim antara bloggers..huhu.
    Emmm sekali pandang macam kena tag je sy ni...hahaha.

    ReplyDelete
  5. rasa mcm awkward je nak join contest yg bagi topup ni. sbb handphone ku sudah rosak :( jadi mnyampah pulak bila fikir pasal hp tu. hehe. teruk sgt kualitinya

    ReplyDelete
  6. xtau nk tinggalkan jejak kat mana.. huhu

    ReplyDelete
  7. Oitssssssss. Selamat bergiveaway and gudluck :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^