Skip to main content

Giveaway 2015 - Pencarian 5 Blogger Bertuah

              
                       yuhuuuuuu..ada orang nak kasi topup free doe!..nakkkkkkkkkk3..korang nak?..kalau nak, apalagi..klik banner di atas untuk join!..as simple as abc..
Sha tag budak comel..





Comments

  1. Salam...boleh hantar details kat Acik?Nak hantar hadiah segmen cik balqis..0172954897..TQ

    ReplyDelete
  2. hai! thanks join my GA! Senarai peserta boleh tengok kat sini

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1swNkCRsvpDGiDRS9BL1eFWypRrDVbeVTuZnclHD5QP8/edit?usp=sharing

    Goodluck! =D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen and goodluck :)

    ReplyDelete
  4. Semuga berjaya dan dapat bolot segala hadiah yang ditawarkan sambil merapatkan siratulrahim antara bloggers..huhu.
    Emmm sekali pandang macam kena tag je sy ni...hahaha.

    ReplyDelete
  5. rasa mcm awkward je nak join contest yg bagi topup ni. sbb handphone ku sudah rosak :( jadi mnyampah pulak bila fikir pasal hp tu. hehe. teruk sgt kualitinya

    ReplyDelete
  6. xtau nk tinggalkan jejak kat mana.. huhu

    ReplyDelete
  7. Oitssssssss. Selamat bergiveaway and gudluck :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.