Skip to main content

SEGMEN WWW.SITISHARINI.COM

CLICK BANNER TO JOIN!

Assalamualaikum semua=)

Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blogspot.com ke www.sitisharini.com .

Jemput join semua ye. Thanks!! =))
Tarik tamat: 15/03/15

Comments

  1. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah BLOG DYLLAREZAN :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah Dyla..done visit u back ^_^

      Delete
  2. Yeay thanks for visiting! Btw, saya dah follow blog ni :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-wwwsitisharinicom.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... sudikan la follow blog ayu ye.. ayu juga ada buat segmen free nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

    ReplyDelete
  5. Hai, Singgah datang blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2015/03/segmen-wwwsitisharinicom.html

    Jemput singgah :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^