Skip to main content

Sudah Jatuh Bertangga-tangga

    Hellowww...sejak aku abaikan blog ni hampir sebulan, approximately 3 minggu lebih..ranking jatuh merudum gedebak gedebuk...bukan senang nak kasi naik tu weii..apalagi part time blogger yang update di kala free time cam aku ni..
                                                   
   
Aku akan cuba kejar dan menapak balik di kedudukan pada bulan lepas..insyaAllah...means kena usaha lebih..wuuuuwuuuuu..kena rajin blogwalking 25 jam sehari laa pasni (ada ke camtu?)..kepada awak dan awak yang sporting tu, kalau ada buat segmen blogwalking tu sudi-sudi laa jemput ..sangat memerlukan di kala dan saat ini hehe..

Comments

  1. Wahh, pandainya jaga ranking.. Saya tak prnh anjurkan contest. Teringin jugak, maybe satu hari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyyy ^_^ Sha tunggu Miss Xyz wat contest lak..hihi

      Delete
  2. mmm... ranking... bab ranking nie tak pernah langsung teman ambik tahu...

    ReplyDelete
  3. Biasalah macam belajar jugak.... kalau tak datang kelas sure banyak yang nak kena cover balik apa yang tertinggal. Anyway, semuga ranking awk semakin naik kembali dan mana tau akan datang tak turun2 pulak..ahakss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha terima kasih ^_^ bestnyaaaa laa kan kalau tak turun2 hehe

      Delete
  4. saya punya dh terabai brpa tahun pon tak tau xD dulu ada la melekat keyword search, tp sekarang yang adanya 'helang filipina' tu je. kehkeh. padan muka sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kalau dah sampai bertahun memang lama tuuuuuuu ^_^

      Delete
  5. sudah jatuh bertangga-tangga ya? haha.. comel je.. smua ni lumrah kan.. T.T

    ReplyDelete
  6. mana datang sejam lagi tu ? ? hehee . amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha tinggal kat bulan jam ktaorg ada 25 jam sehari hihi ^_^

      Delete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^