23.8.14

Now listening…….Unconditionally by Katy Perry

       Sejak beberapa bulan kebelakangan ni aku dihujani  bermacam-macam masalah..start dari pertengahan bulan mac hingga bulan julai macam-macam benda jadi kat aku..tak cukup dengan masalah sendiri,masalah orang lain pon tumpang sekaki datang kat aku..gara-gara nak cover orang lain,aku sendiri yang kena tempias..tapi aku tak berkira sangat tolong dia,sebab dia baik kat aku..
           
        Sekarang aku anti betul dengan lagu katy perry unconditionally tu,maaf ya cik katy,bukan aku nak boikot lagu engkau ..tapi sejak aku minat lagu tu start dari time tu laa aku tiba-tiba kena banyak masalah..memang tak ada kaitan,tapi sekarang bila aku dengar lagu tu automatik aku teringat balik kat masalah-masalah aku tu walaupun boleh dikatakan mostly problem aku dah settle..sakit hati aku dengar lagu engkau tu..kalau dulu tiap malam sebelum tidur aku wajib dengar lagu tu.. 

           
       
 Bulan ogos ni aku rasa dah ok sikit..dah surut dah tsunami yang datang kat aku..satu demi satu problem dah selesai, beberapa bulan yang lepas nama aku tercemar teruk gara-gara cover orang lain, tapi nama tuan punya badan pon boleh tahan teruk kena..kena maki ,kena kutuk semua ada,cukup rasa..mula kisahnya budak ni kena tikam belakang dengan kawan dia sendiri..siap kena fitnah lagi sebagai penambah perasa,tapi aku tau dia tak salah sebab aku saksi utama dan aku lebih tahu dari A smpai Z apa yang sebenarnya..aku cakap kat dia aku tak kisah kalau dia nak aku cover dia,tapi aku tak sangka lak masalah tu jadi besar,apalagi,nama aku sekali kena sumpah seranah..
          
           Tambah lagi dengan masalah aku sendiri,masalah peribadi,yang mana sangat menguji tahap kesabaran ku..10% lagi aku hampir nak transform jadi hulk..3 bulan yang lepas almost tiap hari aku dapat sms pelik-pelik dari  nombor yang aku tak kenal..sms-sms tu 18sx..budak bawah umur tak boleh baca,bila aku Tanya dia siapa,dia taknak bagitau,last-last aku ugut dia,rupa-rupany aku kenal sangat-sangat siapa punya angkara..orang yang memang dah lama berdendam ngan aku..ni,aku nak cakap sikit, “ko bagi nombor aku kat orang lain sengaja nak takutkan aku ya.. u dumbass..ko ni tak habis-habis lagi nak berperang dengan aku,dulu aku reject ko sebab ko tu playboy nak mampus..ko canang kat orang aku jual mahal laa banyak eksen laa..cilakak punya orang,,.ko nak apa lagi ungkit cerita lama,dah pecah tembelang engkau..sebelum ko jadi punching bag aku,..nyah kau,get lost berambosss..”
         
         Tapi aku bersyukur sekarang masalah aku satu persatu aku dah settlekan,kalau beberapa bulan yang lepas aku tak boleh tidur sampai pukul 2-3 pagi,dan nasib baik laa aku hidup lagi sekarang, 3 bulan aku rasa hampir tiap hari aku kena hypertension,tiap hari palpitation, heart rate aku dalam seminit mengalahkan bayi yang tengah tachy, boleh cecah samapai 200++bpm..
          
            Minta maaf laa kalau dalam entry kali ni aku banyak guna perkataan-perkataan yang kasar,2-3 hari ni  aku takda ilham langsung nak tulis entry..tiba-tiba pula  malam ni aku rasa emo semacam,.. tengah syok aku dengar radio. ..,tiba-tiba dj tu mainkan lagu….UNCONDITIONALLY  by KATY PERRY..grrrrrrrrrrrrrrrrr @#*%$#@&*#.

                                                                                #sorrymakcikkaty#

0 comments:

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.