Skip to main content

BREAKFAST (resepi menu sarapan pagi) - 16 Days Photo Challenge | day 3

          Hola!..cabaran hari ni adalah topik tentang breakfast..ermmm susah sikit sebab aku jarang breakfast waktu pagi..dulu zaman kolej pon  pergi kelas tak turun sarapan..sebab habbit kot..tapi aku suka makan junk food waktu pagi sebab aku rasa kenyang lebih lama..
my breakfast for today...
         
         Bagi korang yang rajin sarapan pagi tapi takda idea nak masak apa or bosan ngan menu yang sama,jom..aku nak kongsi satu resepi menu sarapan pagi yang mungkin korang boleh try..
mungkin ada yang dah tau resepi ni..tapi aku nak share jugak sebab lain orang lain cara..betul tak..bagi yang tak pernah cuba,selamat mencuba ya!
selamat mencuba!

              Menu ni selain untuk breakfast,.untuk minum petang seisi keluarga pon best jugak!..try laaaaa....

16 Days Photo Challenge

                                      http://herneenazir.blogspot.com/

                                catatan oleh : sya greenalista
                       

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..