18.10.14

BREAKFAST (resepi menu sarapan pagi) - 16 Days Photo Challenge | day 3

          Hola!..cabaran hari ni adalah topik tentang breakfast..ermmm susah sikit sebab aku jarang breakfast waktu pagi..dulu zaman kolej pon  pergi kelas tak turun sarapan..sebab habbit kot..tapi aku suka makan junk food waktu pagi sebab aku rasa kenyang lebih lama..
my breakfast for today...
         
         Bagi korang yang rajin sarapan pagi tapi takda idea nak masak apa or bosan ngan menu yang sama,jom..aku nak kongsi satu resepi menu sarapan pagi yang mungkin korang boleh try..
mungkin ada yang dah tau resepi ni..tapi aku nak share jugak sebab lain orang lain cara..betul tak..bagi yang tak pernah cuba,selamat mencuba ya!
selamat mencuba!

              Menu ni selain untuk breakfast,.untuk minum petang seisi keluarga pon best jugak!..try laaaaa....

16 Days Photo Challenge

                                      http://herneenazir.blogspot.com/

                                catatan oleh : sya greenalista