22.10.14

Pandai Hutang Pandai laa Bayar ekk..

                                   
            Nak T-shirt?..jom join contest ni ramai-ramai..untuk maklumat lanjut klik banner kat bawah ni..banner tuan rumah a.k.a penganjur..
                                           
 my contest "isi buah kata komik"#2
                                  
 
     Kat bawah ni penyertaan i..menang tak menang belakang kira sebab aku tengok peserta lain kreatif-kreatif belaka..yang penting...its fun!..hehe...jarang ada contest macam ni..aku tak nak miss...!
                       
                       Tajuk : Pandai Hutang Pandai laa Bayar ekkk...


(speech bubble 1 : Semalam aku g gerai pak Ali...,geram betul la! Customer service fail!...Service lambat cam siput demam. Nak muntah angin aku tunggu...yang aku hot..orang yang sampai lambat dari aku kena serve dulu!! cissssss!)

(speech bubble 2 : Masih kira baik pak Ali tu...kalau aku jadi pak Ali, tengok customer regular masuk buku tiga lima datang aku tak serve langsung..makan sedap-sedap hutang....nak bayar liat. boleh lingkup kedai....oppsssssssss sorry tersmash lak..hutang aku bila nak bayar?)


                           catatan oleh : sya greenalista


100+ people read this>>>