Skip to main content

Pandai Hutang Pandai laa Bayar ekk..

                                   
            Nak T-shirt?..jom join contest ni ramai-ramai..untuk maklumat lanjut klik banner kat bawah ni..banner tuan rumah a.k.a penganjur..
                                           
 my contest "isi buah kata komik"#2
                                  
 
     Kat bawah ni penyertaan i..menang tak menang belakang kira sebab aku tengok peserta lain kreatif-kreatif belaka..yang penting...its fun!..hehe...jarang ada contest macam ni..aku tak nak miss...!
                       
                       Tajuk : Pandai Hutang Pandai laa Bayar ekkk...


(speech bubble 1 : Semalam aku g gerai pak Ali...,geram betul la! Customer service fail!...Service lambat cam siput demam. Nak muntah angin aku tunggu...yang aku hot..orang yang sampai lambat dari aku kena serve dulu!! cissssss!)

(speech bubble 2 : Masih kira baik pak Ali tu...kalau aku jadi pak Ali, tengok customer regular masuk buku tiga lima datang aku tak serve langsung..makan sedap-sedap hutang....nak bayar liat. boleh lingkup kedai....oppsssssssss sorry tersmash lak..hutang aku bila nak bayar?)


                           catatan oleh : sya greenalista


100+ people read this>>>

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..