18.11.14

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

    

                  Another segment??...Annyeong!..memandangkan buat masa ni aku tengah thought block nak  tulis entry,aku rajinkan diri join segmen..lagi...segmen ni nampak menarik sebab memerlukan keberanian untuk merevealkan 10 fakta tentang diri sendiri kat public a.k.a fellow readers..klik banner tu untuk join sekali..syarat-syaratnya tutup mata boleh buat..hehe
           
Okeyy lets start!..10 facts about me...hmm..
1) Aku...bukan pengguna jalan raya yang penyabar..(kena saman 2 kali)
2) Aku..suka blogwalking di masa lapang..mana-mana blog aku terjah(mostly follower aku).. (hobi)
3) Aku..suka kaler hijau..peminat running man..(obsession)
4) Aku..dah masuk alam dewasa..24 tahun..(umur)
5) Aku..dah habis study..serve for community..uniform yang paling ditakuti oleh kanak-kanak..(pekerjaan)
6) Aku..46 kg, 151 cm..kemetot kannnn..(measurement)
7) Aku.. guna produk maybelline,safi rania gold,silkygirl,avon..(kosmetik)
8) Aku..jenis yang menilai seseorang melalui bahasa dan percakapan bukan melalui gaya dan penampilan..(sudut pandangan)
9) Aku..tak lemah lembut or feminim..brutal??..sikit-sikit kot..(personaliti)
10) Aku..boleh jadi 10 kali lebih baik kat orang yang baik kat aku dan boleh jadi 10 kali lebih jahat kat orang yang jahat kat aku..(sifat azali)
11) Aku...Ehhhh!..dah cukup 10 laaa..! hehe..
                Now you know me??..(alamak  dah thought block nak buat ending)..ermmm terima kasih kerana singgah dan sudi membaca,tinggalkan jejak dan follow(klise)..aku datang terjah korang right away!..gamsabhamnida!..