Skip to main content

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

    

                  Another segment??...Annyeong!..memandangkan buat masa ni aku tengah thought block nak  tulis entry,aku rajinkan diri join segmen..lagi...segmen ni nampak menarik sebab memerlukan keberanian untuk merevealkan 10 fakta tentang diri sendiri kat public a.k.a fellow readers..klik banner tu untuk join sekali..syarat-syaratnya tutup mata boleh buat..hehe
           
Okeyy lets start!..10 facts about me...hmm..
1) Aku...bukan pengguna jalan raya yang penyabar..(kena saman 2 kali)
2) Aku..suka blogwalking di masa lapang..mana-mana blog aku terjah(mostly follower aku).. (hobi)
3) Aku..suka kaler hijau..peminat running man..(obsession)
4) Aku..dah masuk alam dewasa..24 tahun..(umur)
5) Aku..dah habis study..serve for community..uniform yang paling ditakuti oleh kanak-kanak..(pekerjaan)
6) Aku..46 kg, 151 cm..kemetot kannnn..(measurement)
7) Aku.. guna produk maybelline,safi rania gold,silkygirl,avon..(kosmetik)
8) Aku..jenis yang menilai seseorang melalui bahasa dan percakapan bukan melalui gaya dan penampilan..(sudut pandangan)
9) Aku..tak lemah lembut or feminim..brutal??..sikit-sikit kot..(personaliti)
10) Aku..boleh jadi 10 kali lebih baik kat orang yang baik kat aku dan boleh jadi 10 kali lebih jahat kat orang yang jahat kat aku..(sifat azali)
11) Aku...Ehhhh!..dah cukup 10 laaa..! hehe..
                Now you know me??..(alamak  dah thought block nak buat ending)..ermmm terima kasih kerana singgah dan sudi membaca,tinggalkan jejak dan follow(klise)..aku datang terjah korang right away!..gamsabhamnida!..


Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..