28.11.14

Blogger - Android Apps on Google Play

           Bagi sesiapa yang selalu bagi alasan tak sempat nak update blog..nah..sekarang blogger boleh di install dari Android....

       
..means senang laa nak update blog pasni..di mana jua korang berada boleh post entry dengan mudah. Di dalam tandas? di perhentian bas? di dalam kelas (if lect boring)? di dalam cinema?di dalam lif? di dalam bank?time stuck lam traffic jam?..tak kira di mana jua anda berada (kecuali time isi minyak),segalanya di hujung jari..senang bukan?..hanya download..install..dah boleh tulis and publish entry  melalui fon ( nokia 110i tak masuk list )..
         2 tahun yang lepas rasanya tak ada lagi..kan??..ke aku yang ketinggalan zaman masa tu?..rasanya baru dalam tahun ni aku perasan application ni ada kat playstore...tak termasuk application-application yang sama spesis dengannya macam bloggeroid..
           Lepas ni senang laa nak buat entry..anytime anywhere...