Skip to main content

Blogger - Android Apps on Google Play

           Bagi sesiapa yang selalu bagi alasan tak sempat nak update blog..nah..sekarang blogger boleh di install dari Android....
       
..means senang laa nak update blog pasni..di mana jua korang berada boleh post entry dengan mudah. Di dalam tandas? di perhentian bas? di dalam kelas (if lect boring)? di dalam cinema?di dalam lif? di dalam bank?time stuck lam traffic jam?..tak kira di mana jua anda berada (kecuali time isi minyak),segalanya di hujung jari..senang bukan?..hanya download..install..dah boleh tulis and publish entry  melalui fon ( nokia 110i tak masuk list )..
         2 tahun yang lepas rasanya tak ada lagi..kan??..ke aku yang ketinggalan zaman masa tu?..rasanya baru dalam tahun ni aku perasan application ni ada kat playstore...tak termasuk application-application yang sama spesis dengannya macam bloggeroid..
           Lepas ni senang laa nak buat entry..anytime anywhere...

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^