Skip to main content

Blogger - Android Apps on Google Play

           Bagi sesiapa yang selalu bagi alasan tak sempat nak update blog..nah..sekarang blogger boleh di install dari Android....
       
..means senang laa nak update blog pasni..di mana jua korang berada boleh post entry dengan mudah. Di dalam tandas? di perhentian bas? di dalam kelas (if lect boring)? di dalam cinema?di dalam lif? di dalam bank?time stuck lam traffic jam?..tak kira di mana jua anda berada (kecuali time isi minyak),segalanya di hujung jari..senang bukan?..hanya download..install..dah boleh tulis and publish entry  melalui fon ( nokia 110i tak masuk list )..
         2 tahun yang lepas rasanya tak ada lagi..kan??..ke aku yang ketinggalan zaman masa tu?..rasanya baru dalam tahun ni aku perasan application ni ada kat playstore...tak termasuk application-application yang sama spesis dengannya macam bloggeroid..
           Lepas ni senang laa nak buat entry..anytime anywhere...

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..