Skip to main content

Segmen Lets Follow-Follow + Blogwalking..

       Annyeong...!..kali pertama selepas dua tahun menyepi dalam dunia blogging aku buat segmen camni..sebelum-sebelum ni @ di masa lampau tak pernah terfikir lak nak buat segmen sendiri..hihi..mohon support ya..
sah sehingga 30 hari dari tarikh entry ni dipublish
           
Tujuan utama segmen ni adalah untuk menambah reading list  supaya senang aku  nak blogwalking + meningkatkan jumlah pageview count ..thats why ianya dinamakan segmen lets follow-follow + blogwalking..
         Syarat-syaratnya tersangat simple,senang,easy dan mudah! 
1) Tidak wajib buat entry mengenai segmen ni..kalau nak buat boleh juga..just copy paste banner di atas..(tiada paksaan..)
2) Tak wajib tapi seelok-eloknya buat..lapor diri kat chatbox sebelah kiri tu..jangan lupa mention "follow segmen"..dari situ aku akan follow korang dan letak blog korang dalam reading list aku. Dan semestinya aku akan selalu blogwalking kat teratak korang...selain tu aku galakkan pembaca-pembaca yang singgah jenguk segmen ni jom laa ikut sekali follow and  blogwalking peserta-peserta sporting yang join segmen ni..!
3) Wajib..follow akaun google+ pemilik blog ni (di sebelah kiri)..atau...add blog ni dalam reading list  korang (means follow i)..atau kedua-duanya sekali.. ikut suka korang..aku akan follow balik..
 atau..  or both..
Itu sahaja..senang bukan??! konsepnya u follow i..i follow u..they read,they join,they saw u,they follow u too...!..apalagi..lepas baca lapor diri tau!..ill see ya very soon.


Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..