Skip to main content

Segmen Lets Follow-Follow + Blogwalking..

       Annyeong...!..kali pertama selepas dua tahun menyepi dalam dunia blogging aku buat segmen camni..sebelum-sebelum ni @ di masa lampau tak pernah terfikir lak nak buat segmen sendiri..hihi..mohon support ya..
sah sehingga 30 hari dari tarikh entry ni dipublish
           
Tujuan utama segmen ni adalah untuk menambah reading list  supaya senang aku  nak blogwalking + meningkatkan jumlah pageview count ..thats why ianya dinamakan segmen lets follow-follow + blogwalking..
         Syarat-syaratnya tersangat simple,senang,easy dan mudah! 
1) Tidak wajib buat entry mengenai segmen ni..kalau nak buat boleh juga..just copy paste banner di atas..(tiada paksaan..)
2) Tak wajib tapi seelok-eloknya buat..lapor diri kat chatbox sebelah kiri tu..jangan lupa mention "follow segmen"..dari situ aku akan follow korang dan letak blog korang dalam reading list aku. Dan semestinya aku akan selalu blogwalking kat teratak korang...selain tu aku galakkan pembaca-pembaca yang singgah jenguk segmen ni jom laa ikut sekali follow and  blogwalking peserta-peserta sporting yang join segmen ni..!
3) Wajib..follow akaun google+ pemilik blog ni (di sebelah kiri)..atau...add blog ni dalam reading list  korang (means follow i)..atau kedua-duanya sekali.. ikut suka korang..aku akan follow balik..
 atau..  or both..
Itu sahaja..senang bukan??! konsepnya u follow i..i follow u..they read,they join,they saw u,they follow u too...!..apalagi..lepas baca lapor diri tau!..ill see ya very soon.


Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^