Skip to main content

Lebih mudah tengok update kat blog dengan QR code

      Aku rasa ramai yang dah sedia maklum mengenai penggunaan QR code..kat kotak-kotak CD,aplikasi wechat dan beberapa jenis media sosial lain..korang selalu jumpa kod camni...
QR code                         
      Tapi baru-baru ni member aku introduce cara nak tengok update kat blog sendiri hanya melalui QR code..lebih senang dan tak perlu buka browser!..
       
     Tapi 1st of all korang kena buat QR code untuk blog korang sendiri..tak susah..korang boleh buat QR code secara percuma kat  QR stuff ..sangat senang dan mudah..opps aku lupa nak mention, untuk menggunakan QR code ni korang kena install aplikasi yang dapat scan QR code dalam fon korang..kalau tak nak install..boleh guna aplikasi wechat untuk scan korang punya QR code tu..lepas tu boleh laa korang check update blog korang dengan mudah!..by the way..aku selalu guna cara ni..dan aku rasa guna QR code ni lebih cepat dari guna browser..*enjoy berblogging*!
       










Comments

  1. owh, baru tau pasal ni. nanti dah ada smartphone boleh la guna. hehe

    ReplyDelete
  2. oh tak tau la pulak. thank you. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. makin canggih dunia..heehe. ok insya allah akan guna :-)

    ReplyDelete
  4. zaman sekarang semuanya di hujung jari..hehe..thanks sudi singgah..selamat mencuba ya.. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^