18.12.14

SEGMEN: Kapas Putih January 15 Bloglist

               Kapas putih tengah buat "audition" pencarian bloglist baru untuk bulan januari tahun 2015 katanya..jom kita cuba nasib ..hehe..syaratnya tak perlu menyanyi atau berlakon di hadapan beliau..cuma perlu ikut beberapa syarat mudah yang ditetapkan..nak tau syaratnya..klik banner kat bawah tu..

                               http://kapas-putih.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

10 comments:

  1. Hye! Hana Blogwalking dari segmen yg sama :) Happy segmen kak! ^^
    http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen N..
    Senarai peserta dah update :D
    Selamat bersegmen dan blogwalking..

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. sha dah join segmen tu awal lagi..hehe..ayu tak perasan kot..

    ReplyDelete
  5. singgah melawat... ^_^

    [ http://junejourney.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html ]

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.