Skip to main content

SEGMEN: Kapas Putih January 15 Bloglist

               Kapas putih tengah buat "audition" pencarian bloglist baru untuk bulan januari tahun 2015 katanya..jom kita cuba nasib ..hehe..syaratnya tak perlu menyanyi atau berlakon di hadapan beliau..cuma perlu ikut beberapa syarat mudah yang ditetapkan..nak tau syaratnya..klik banner kat bawah tu..

                               http://kapas-putih.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

Comments

  1. Hye! Hana Blogwalking dari segmen yg sama :) Happy segmen kak! ^^
    http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen N..
    Senarai peserta dah update :D
    Selamat bersegmen dan blogwalking..

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. sha dah join segmen tu awal lagi..hehe..ayu tak perasan kot..

    ReplyDelete
  5. singgah melawat... ^_^

    [ http://junejourney.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html ]

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Baju Raya RM20

Ok kali ni cerita" last minute punya pasal''. Almaklumlah tahun ni tak dapat cuti raya sis sedeyyyyyyyy😭😭...cuti tak dapat,nak shopping raya tak sempat,feel nak sambut raya tahun ni memang hampehhh😒.
      Awalnya tak terfikir nak buat@beli baju raya...haritu kami pergi kedai kain saja nak tengok offer . Sempat memborong 2-3 pasang kain...salah satunya yang dalam gambar kat bawah ni jatuh cinta😍 pandang pertama gitu..Harga sehelai RM28,apek👴 tu kasi RM20,rembat terus!!