Skip to main content

simple giveaway by Licha




        Klik banner di atas tu untuk join..syarat-syaratnya mudah..cuma perlu follow semua penganjur..hadiah yang ditawarkan sangat menarik..hadiah misteri pon ada!..apalagi..jom2..

Comments

  1. all the best ye
    done follow sini =)

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen yang sama... goodluck!:)

    http://ctfand.com/2014/12/simple-giveaway-licha.html

    ReplyDelete
  4. cakk cakk cik belbel jalan2 tengok ga licha ni. good luck :)

    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  5. Ira singgah sini ye :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.35 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..