Skip to main content

simple giveaway by Licha




        Klik banner di atas tu untuk join..syarat-syaratnya mudah..cuma perlu follow semua penganjur..hadiah yang ditawarkan sangat menarik..hadiah misteri pon ada!..apalagi..jom2..

Comments

  1. all the best ye
    done follow sini =)

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen yang sama... goodluck!:)

    http://ctfand.com/2014/12/simple-giveaway-licha.html

    ReplyDelete
  4. cakk cakk cik belbel jalan2 tengok ga licha ni. good luck :)

    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  5. Ira singgah sini ye :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.35 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Baju Raya RM20

Ok kali ni cerita" last minute punya pasal''. Almaklumlah tahun ni tak dapat cuti raya sis sedeyyyyyyyy😭😭...cuti tak dapat,nak shopping raya tak sempat,feel nak sambut raya tahun ni memang hampehhh😒.
      Awalnya tak terfikir nak buat@beli baju raya...haritu kami pergi kedai kain saja nak tengok offer . Sempat memborong 2-3 pasang kain...salah satunya yang dalam gambar kat bawah ni jatuh cinta😍 pandang pertama gitu..Harga sehelai RM28,apek👴 tu kasi RM20,rembat terus!!