Skip to main content

5 Fakta Tentang Perempuan Bila Bersendirian

    Terdapat beberapa fakta mengenai perempuan yang mana mungkin korang (lelaki) kat luar sana tak pernah tahu sebelum ini..aku pernah terbaca mengenai fakta-fakta ni dalam sebuah majalah Inggeris...mungkin ada yang betul dan juga mungkin tak semua perempuan buat macam tu..fakta tentang perempuan bila mereka bersendirian..
credit : Google
                             
1) Stalk Ex – perempuan bila bersendirian rajin stalk bekas/ bekas-bekas teman lelaki . Selalunya medan pilihan nombor satu tak lain dan tak bukan FACEBOOK.. alaa kalau stalk ex pon bukan sebab rindu atau terkenang kisah lama..saja nak tau life dorang sekarang macam mana..dah kahwin ke belum, lawa tak bini dia,berapa orang anak..pastu mula laa nak banding siapa lagi lawa..(opppssss)

2) Kentut main lepas – ni aku rasa bukan perempuan saja yang buat..dah nama sorang-sorang kan buat apa nak  control ayu tahan nak kentut..hahahaha! (aku tak ngaku k ^_^)


3) Sleeping Beauty – perempuan bila sorang-sorang tak tau nak buat apa, boleh tidur sehari semalam direct…mungkin tak semua..tapi fakta yang ini aku setuju!..aku kalau tak tau nak buat apa boleh tidur sampai 12 jam..bangun,mandi,solat,makan…tidur balik!..keburukannya..bila malam tak dapat tidur lak!

4) Buat muka comel depan cermin – yang ni pon aku setuju!..kalau kat public buat gitu nanti orang kata kau gedik lak kan..kalau dalam bilik sorang-sorang, sukahati laa nak buat muka comel ke muka horror  depan cermin dengan rambut ala hantu kak Limah..lantak lerrr kan..
                                            

5) Boleh tahan tak mandi 3 hari – oii!.. melampau!..yang ni sumpah aku tak buat..aku rasa tak ramai kot perempuan yang ada tabiat tak mandi sampai 3 hari..tak tau laa kalau orang kat Negara barat..sebab article yang aku baca tu omputih yang tulis..agaknya laaa..hihi

Comments

  1. Assalamualaikum...
    hai!

    Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

    jemput tengok blog saya
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete
  2. haha., dahsyat tul pmpuan nih kn.,

    ReplyDelete
  3. Ermmm...rahsia terbongkar...mcm pengalam sendiri je ni hehe (jokes2)...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  4. Tak mandi sampai 3 hari tu belah-belah barat tu time musim sejuk..

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..