Skip to main content

Lazada Menipu Ke?


               Beberapa hari yang lepas seorang member aku tanya..Lazada ni boleh percaya ke?..almaklumlah si kawan baru nak berjinak-jinak online shopping di laman web Lazada ni. Sebelum ni katanya selalu online shopping kat website lain..bagi aku yang memang penggemar online shopping, Lazada merupakan pilihan kegemaran aku...


             
           Selain boleh dipercayai, (barang berkualiti,berfungsi dan sampai pada tarikh seperti yang dijanjikan) terdapat banyak pilihan  di Lazada dari jenama-jenama terkemuka tempatan mahupun antarabangsa...dan yang paling syok part diskaun dan free delivery!!...rambang mata weyhh...so far aku sangat berpuas hati shopping kat Lazada...

Comments

  1. Abe Nik pernah jugak beli barang kat Lazada memang ok
    terbaik

    ReplyDelete
  2. saye selalu gak shopping kat lazada ni. memang kena pandai pilih la nak beli kat mane

    ReplyDelete
  3. Dulu pernah try beli camcorder murah.. memang tak tipu n sampai tepat masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu Sha suka online shopping kat lazada ni...

      Delete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.