Skip to main content

Lazada Menipu Ke?


               Beberapa hari yang lepas seorang member aku tanya..Lazada ni boleh percaya ke?..almaklumlah si kawan baru nak berjinak-jinak online shopping di laman web Lazada ni. Sebelum ni katanya selalu online shopping kat website lain..bagi aku yang memang penggemar online shopping, Lazada merupakan pilihan kegemaran aku...


             
           Selain boleh dipercayai, (barang berkualiti,berfungsi dan sampai pada tarikh seperti yang dijanjikan) terdapat banyak pilihan  di Lazada dari jenama-jenama terkemuka tempatan mahupun antarabangsa...dan yang paling syok part diskaun dan free delivery!!...rambang mata weyhh...so far aku sangat berpuas hati shopping kat Lazada...

Comments

  1. Abe Nik pernah jugak beli barang kat Lazada memang ok
    terbaik

    ReplyDelete
  2. saye selalu gak shopping kat lazada ni. memang kena pandai pilih la nak beli kat mane

    ReplyDelete
  3. Dulu pernah try beli camcorder murah.. memang tak tipu n sampai tepat masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu Sha suka online shopping kat lazada ni...

      Delete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..