Skip to main content

Lazada Menipu Ke?


               Beberapa hari yang lepas seorang member aku tanya..Lazada ni boleh percaya ke?..almaklumlah si kawan baru nak berjinak-jinak online shopping di laman web Lazada ni. Sebelum ni katanya selalu online shopping kat website lain..bagi aku yang memang penggemar online shopping, Lazada merupakan pilihan kegemaran aku...


             
           Selain boleh dipercayai, (barang berkualiti,berfungsi dan sampai pada tarikh seperti yang dijanjikan) terdapat banyak pilihan  di Lazada dari jenama-jenama terkemuka tempatan mahupun antarabangsa...dan yang paling syok part diskaun dan free delivery!!...rambang mata weyhh...so far aku sangat berpuas hati shopping kat Lazada...

Comments

  1. Abe Nik pernah jugak beli barang kat Lazada memang ok
    terbaik

    ReplyDelete
  2. saye selalu gak shopping kat lazada ni. memang kena pandai pilih la nak beli kat mane

    ReplyDelete
  3. Dulu pernah try beli camcorder murah.. memang tak tipu n sampai tepat masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu Sha suka online shopping kat lazada ni...

      Delete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^