Skip to main content

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Annyeonggggg....


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !


Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram *jika ada 

3. Follow twitter *jika ada


4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016

Comments

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..