Skip to main content

Nakada Air Fryer Review - ( Popia cheese versi air fryer )

                    Kepada korang yang ada plan atau tengah survey nak beli air fryer...ni Sha nak share one of it. 
    Brand  Nakada ni sebenarnya agak asing bagi Sha, kali pertama beli brand ni  (dari Go Shop )...hari tu tengok Chef Wan promote , macam menarik...so try beli satu sebab memang dah lama plan nak beli air fryer. 


                  Sha tertarik dengan Nakada Air Fryer ni sebab kapasiti yang besar..design lain dari yang lain..bahagian atas transparent jadi senang kita nak pantau tanpa perlu buka...setakat ni Sha dah guna selama hampir dua bulan so far worth buying...
                 Sha dah try masak nugget,sosej,ikan goreng,ayam goreng (wing),whole chicken,pizza,fries...

                                           
              so far kek belum try lagi...yang paling menarik Sha nak kongsi dengan korang...bulan lepas Sha buat  POPIA CHEESE...menjadi..lebih rangup dari versi deep fry! ...cepat dan mudah.

                   

                  

      

                  Cuma satu je yang Sha rasa kurengggg sikit...kalau ikut suhu dan masa exactly macam dalam manual ...lambat masak...most of the time buku manual  Sha tolak tepi..memang sejenis yang derhaka.  

Comments

  1. Assalamualaikum Sha. SS pun tengah usha 1 juga ni... nice info ni... Thanks Sha. =D

    ReplyDelete
  2. menariknya tengok kulit popia tuh... nampak kering tanpa minyak dan masak sekata

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?