17.10.14

16 Days Photo Challenge | day 1- HANDWRITING

  Hari ni 16/10/14 bermulanya cabaran 16 Days Photo Challenge yang akan berlangsung selama 16 hari sehingga 31/10/14..haaa ada bran? ...jom! ramai-ramai sahut cabaran ni and bagi support kat blogger yang create challenge ni..untuk join dan baca lebih lanjut klik sini..http://herneenazir.blogspot.com/ (tuan rumah).

16 Days Photo Challenge

   
 Untuk day 1 hari ni topik entry adalah handwriting...teringat time aku sekolah rendah dulu cikgu selalu tegur tulisan aku teruk..dah dekat nak UPSR cikgu suruh aku usaha lebih perbaiki tulisan tangan aku..katanya takut mempengaruhi pemarkahan..masa tu aku budak lagi..aku tak faham kenapa cikgu tak puas hati ngan tulisan aku sedangkan aku rasa tulisan aku dah cukup baik dan dapat dibaca...tapi bila aku buka balik buku latihan sekolah rendah aku dulu...mak aii!..speechlesssss....!
tadaaaa...ni handwriting aku masa darjah 6..masih boleh baca kan?..ehemm
yang ni handwriting aku time dah masuk kolej..memang jauh beza!..and nampak lebih matured..
         Bila buat perbandingan tulisan dulu dan sekarang..jauhnya beza bagai langit dengan bumi,..dan yang pasti...buat aku gelak sorang!..malu pon ada..kalau boleh tak nak ngaku tu ex-handwriting aku..baru beta faham betapa peningnya cikgu beta dulu..hehe..

                                                        catatan oleh : sya greenalista