Skip to main content

Selesai makeover..

            Huh finally!... Lepas juga hajat aku nak 'touch up' blog ni..dah lama tak update dengan entry baru..banyak kerja kebelakangan ni..curi-curi  masa makeover teratak aku ni..dah bosan ngan template lama suram semacam..kali ni tak tau laa berapa lama akan bertahan hehe..sebab azali aku memang cepat bosan ..(tapi depend jugak laa)..

          Aku memang dah lama nak transform teratak aku ni juz takda masa..haritu member aku cakap blog aku nampak seram...ala-ala mistik gitu..aku pon rasa camtu juga sebenarnya hehe..aku prefer template yang lebih simple macam ex-blog aku dulu..apa lagi..'abracadabraaa'..poof!!..aku transform semua..dari header sampai ke footer..
  sebelum.......................................................dan selepas makeover
           
         
Kat entry kali ni aku nak ucapkan terima kasih kat blogger-blogger yang berikut kerana sudi berkongsi ilmu dan tutorial macam mana nak makeover blog agar lebih menarik...
                                               http://www.syed-ikhwan.com
                                               http://godekblog.blogspot.com
                                               http://seo.rahmadgraphic.my
                                               http://panduanuntukblogger.blogspot.com
.....감사합니다 (gamsahabnida)......謝謝 (Xièxiè)....ありがと (Arigatō)...
  Korang boleh klik link kat atas tu untuk baca tutorial diorang..simple dan mudah difahami! # sharing is caring #
                                    catatan oleh : sya greenalista..

                               

 

Comments

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^