27.10.14

Sweet Revenge!

              Annyeonghaseyo..!..dear my beloved readers hari ni aku nak share something evil!..buaahahahahaaa..tiada paksaan untuk membaca atau meniru action2 yang dikongsikan..


AMARAN!!!
Tak semua orang boleh tiru..!..baca boleh..no hal..
ANDA PERNAH DIKECEWAKAN?? GF/BF ANDA PERNAH CURANG? OR BANYAK SKANDAL?
CHEATING ON YOU? ANDA MASIH SINGLE? WANNA PAYBACK?

kalau jawapan anda YA..means anda memenuhi syarat untuk 'meniru' action-action di bawah.
kalau jawapan anda TIDAK..means anda memenuhi syarat untuk MEMBACA SAHAJA...ARASSO??


            Kepada korang yang rasa takda kaitan dengan list-list di atas or tak berminat nak baca  or tak nak belajar jadi budak jahat, tiada paksaan untuk terus membaca ya..dengan segala hormatnya dipersilakan untuk mengklik button 'x' di atas..(tutorial ada disediakan di bawah)..

bagi korang yang rasa penasaran/ingin tahu boleh terus membaca..
      
           Okey..are you ready?..here are some tips how to break your girlfriend's or boyfriend's heart as a revenge for cheating on you..but first..make sure they really cheats on you..(a valid information with some proofs)..how to find out?..pandai-pandai korang laa..bak kata pepatah omputih 'a jealous man or woman does better research than FBI'..
           First..kalau sah kapel korang main kayu tiga jangan minta break! Pretend yang korang belum tau..buat macam biasa..bagi korang yang bercita-cita nak jadi pelakon haa inilah masanya!..korang layan macam biasa..sayang-sayang,manja-manja,mucuk-mucuk..memang sakit hati,tapi kena sabarlaa untuk dapat outcome yang memuaskan..next step korang layan dia extra baik dari sebelum ni..buat dia rasa macam korang tak boleh kehilangan dia..rempah ratusnya korang kena laa pandai memuji..kalau boleh buat dia fall in love all over again dengan korang lagi sedap!..
          Then bila korang rasa dia dah betul-betul lekat ngan korang..stop contact dia..korang senyap..tanpa bagitau reason korang tiba-tiba menyepi..kalau dia cari korang means dia still ambil berat pasal or maybe masih ada perasaan sayang kat korang..(kalau dia tak cari means mission fail! end of the story je laa)..okeyy consider dia cari korang..tanya kenapa tiba-tiba senyap.?..korang bagitau yang korang dah ada orang lain..jeng3..walaupun sebenarnya korang belum ada pengganti cakap je laa ada ek..
            Lepas tu confirm ada drama..confirm dia tanya kenapa sampai hati buat dia macam tu..bla..bla..bla..korang bagitau korang dah jumpa yang jauh lebih baik dari dia..buat cerita lebih-lebih sikit..puji-puji sikit skandal boongan korang tu..bila dia start maki hamun korang..masa tu laa korang attack..bagitau yang korang dah tau dia main kayu tiga..tapi lagi bagus kalau dia tak tau langsung yang  korang tau rahsia dia..dia akan rasa pride dia jatuh sebab korang dah jumpa yang jauh lebih baik dari dia...gituuuuuu..
             haaaa...nak try?..up to you laa ya..macam yang aku cakap earlier tiada paksaan..lain orang lain sudut pandangan..mungkin ada yang tak suka dengan entry aku kali ni..who knows...in case korang curious kenapa perlu tipu? kenapa tak cari pengganti betul-betul?...boleh jerrr..tapi lepas dah officially break ..sebab kalau korang buat sebelum break apa beza korang ngan dia?..same tittle..

                     
                         catatan oleh : sya greenalista