Skip to main content

Blogwalking versi hijau #1

           
         Hollaaaaa..2 3 hari ni aku mengisi masa lapang dengan menjoin segmen dan berblogwalking sahaja disebabkan oleh ketandusan idea nak tulis entry..dan guess what..rupa-rupanya aku dah berjalan ke seluruh Malaysia!..hoho..tak pehe??..nak pehe?..jom terjah blog- blog yang aku dah terjah..aku listkan 1 negeri 1 blog represent tempat masing-masing..info aku dapat dari G+..selain tu macam mana aku boleh kenal diorang yang comel-comel ni adalah melalui jejak diorang kat sini ...setiap  jejak aku akan follow dan kunjung balas..so kalau singgah sini rajin-rajinlah tinggalkan tapak kaki..hehe ...jom-jom kita berblogwalking satu Malaysia..
**sebelum tu aku nak minta maaf jika terdapat sebarang kesilapan..maklumat adalah copy paste dari G+ dan profil korang..dan seandainya korang tak suka, tolong inform and aku akan delete entry ni*


Notes..:
Future entry on "Blogwalking versi hijau #2"..*top 15 blogs that use 3 or more than 3 colours on their blog's header*..(MASIH DALAM PENCARIAN)..










Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..