26.11.14

Blogwalking versi hijau #1

           
         Hollaaaaa..2 3 hari ni aku mengisi masa lapang dengan menjoin segmen dan berblogwalking sahaja disebabkan oleh ketandusan idea nak tulis entry..dan guess what..rupa-rupanya aku dah berjalan ke seluruh Malaysia!..hoho..tak pehe??..nak pehe?..jom terjah blog- blog yang aku dah terjah..aku listkan 1 negeri 1 blog represent tempat masing-masing..info aku dapat dari G+..selain tu macam mana aku boleh kenal diorang yang comel-comel ni adalah melalui jejak diorang kat sini ...setiap  jejak aku akan follow dan kunjung balas..so kalau singgah sini rajin-rajinlah tinggalkan tapak kaki..hehe ...jom-jom kita berblogwalking satu Malaysia..

**sebelum tu aku nak minta maaf jika terdapat sebarang kesilapan..maklumat adalah copy paste dari G+ dan profil korang..dan seandainya korang tak suka, tolong inform and aku akan delete entry ni*


Notes..:
Future entry on "Blogwalking versi hijau #2"..*top 15 blogs that use 3 or more than 3 colours on their blog's header*..(MASIH DALAM PENCARIAN)..