7.12.14

7 hari bersegmen..

     Hollaa.. Sempena munculnya sang Disember iaitu bulan terakhir tahun 2014,aku decide sepanjang minggu pertama bulan 12, start dari 1 Disember sehingga 7 Disember aku nak penuhkan blog ni dengan segmen dari rakan-rakan blogger yang lain..so dalam seminggu ni aku nak bersegmen sampai pengsan!..hoho..sesiapa yang ada buat segmen tu sudi-sudi laa jemput ya kot-kot aku tak alert korang ada buat segmen..
                                     - Sticky post -


EXPIRED