Skip to main content

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH AKHIR TAHUN bersama cikgu ayu

         owwww who live in the pineapple under the sea??SPONGEBOB SQUAREPANTSSSS!!..cuti sekolah dah kan??....so sambil-sambil tengok kartun tu jom kita konvoi blogwalking ramai-ramai bersama cikgu ayu..hehe..jom3.

                 .
     Macam biasa..click banner to join..syarat-syaratnya lebih mudah dari syarat pinangan Puteri Gunung Ledang..

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..