16.12.14

segmen : zaman persekolahan..


               Cik Balqis cakap rules segmen ni pilih satu nombor SAHAJA..sebenarnya dalam gambar tu terdapat beberapa nombor yang memang 'kategori' aku time study..aku tak pasti nak cerita zaman mana..sekolah menengah or zaman kolej..so aku pilih nombor yang memang kategori aku dari zaman sekolah menengah hingga ke zaman kolej yang aku tak dapat nak eliminate..tak lain dan tak bukan ..nombor 4 !..(kaki sakat)



           
Dalam kelas memang tak sah kalau tak sakat kawan-kawan..tapi bukan buli tau..dengan niat bergurau semata-mata..hehe..tapi aku 'tumbuh tanduk' pada masa-masa tertentu sahaja..salah satunya.. time kelas microbiology, aku tak gemar sangat kelas ni..bosan tahap naga!..so, untuk menghilangkan rasa mengantuk sebab banyak sangat syaitan bergayut kat bulu mata, mula laa aku buat perangai nombor 4 tu..target : selalunya people nearby ..depan,belakang, tepi tak kira laa.....aku tak pilih kasih..hehe
         korang nombor berapa pula?...kongsi laa cerita korang..aku join segmen ni memang tak berharap sangat nak menang..cuma aku rasa segmen ni agak menarik.. nasib baik laa tuan rumah letak syarat pilih satu nombor sahaja..kalau tak..sampai esok korang tak habis baca entry aku ni..hehe

14 comments:

  1. ohh suka menyakat ye...hehe. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. Papaglamz bw di sini. Jom terjah Papaglamz

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..insyaAllah nanti sha datang..hehe

      Delete
  3. Kalau sy.... kalau sy adalah yang no 6..ahakss,,, Bukan sebab kemachoan..tapi sebab pakai spek hitam tu sbb sebenarnya sy tengah tidur ...pakai spek tu nak cover je..ahaksss.

    ReplyDelete
  4. hamboii suka sakat kwn2 ek? hehe nakal jugak. sy one of d sponsor. gud luck tau :)

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  5. good luck yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  6. Nakalnya dulu sampai kuat sakat org. Hehe.. Dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  7. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.