Skip to main content

segmen : zaman persekolahan..


               Cik Balqis cakap rules segmen ni pilih satu nombor SAHAJA..sebenarnya dalam gambar tu terdapat beberapa nombor yang memang 'kategori' aku time study..aku tak pasti nak cerita zaman mana..sekolah menengah or zaman kolej..so aku pilih nombor yang memang kategori aku dari zaman sekolah menengah hingga ke zaman kolej yang aku tak dapat nak eliminate..tak lain dan tak bukan ..nombor 4 !..(kaki sakat)



           
Dalam kelas memang tak sah kalau tak sakat kawan-kawan..tapi bukan buli tau..dengan niat bergurau semata-mata..hehe..tapi aku 'tumbuh tanduk' pada masa-masa tertentu sahaja..salah satunya.. time kelas microbiology, aku tak gemar sangat kelas ni..bosan tahap naga!..so, untuk menghilangkan rasa mengantuk sebab banyak sangat syaitan bergayut kat bulu mata, mula laa aku buat perangai nombor 4 tu..target : selalunya people nearby ..depan,belakang, tepi tak kira laa.....aku tak pilih kasih..hehe
         korang nombor berapa pula?...kongsi laa cerita korang..aku join segmen ni memang tak berharap sangat nak menang..cuma aku rasa segmen ni agak menarik.. nasib baik laa tuan rumah letak syarat pilih satu nombor sahaja..kalau tak..sampai esok korang tak habis baca entry aku ni..hehe

Comments

  1. ohh suka menyakat ye...hehe. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. Papaglamz bw di sini. Jom terjah Papaglamz

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..insyaAllah nanti sha datang..hehe

      Delete
  3. Kalau sy.... kalau sy adalah yang no 6..ahakss,,, Bukan sebab kemachoan..tapi sebab pakai spek hitam tu sbb sebenarnya sy tengah tidur ...pakai spek tu nak cover je..ahaksss.

    ReplyDelete
  4. hamboii suka sakat kwn2 ek? hehe nakal jugak. sy one of d sponsor. gud luck tau :)

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  5. good luck yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  6. Nakalnya dulu sampai kuat sakat org. Hehe.. Dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  7. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Baju Raya RM20

Ok kali ni cerita" last minute punya pasal''. Almaklumlah tahun ni tak dapat cuti raya sis sedeyyyyyyyy😭😭...cuti tak dapat,nak shopping raya tak sempat,feel nak sambut raya tahun ni memang hampehhh😒.
      Awalnya tak terfikir nak buat@beli baju raya...haritu kami pergi kedai kain saja nak tengok offer . Sempat memborong 2-3 pasang kain...salah satunya yang dalam gambar kat bawah ni jatuh cinta😍 pandang pertama gitu..Harga sehelai RM28,apek👴 tu kasi RM20,rembat terus!!