Skip to main content

SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN

            BannerFans.com



                 SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN

   Salam jumaat semuaaaaaaaaaaa...(segmen lerrr tuu)..tengok banner kat atas tu dah tau kan....hari ni cutiii (Sha) *senyum lebar*..nak blogwalking sampai pengsan!..kesian cik lappy, hari ni ko kena seksa (buahaha)..
        Kawan-kawan, meh kita join segmen ni ramai-ramai..leh dapat kawan baru..leh up kan trafik..kalau nasib baik leh dapat top up lagi dari cik tuan rumah yang comeyyy ^_^ 

Comments

  1. Amboi siap ada 'comey' nak bodek lah tu hehe thanks sha sudi join :D

    ReplyDelete
  2. wahhhh cepatnya cik Dilla datang!..hihi.. tak bodek memang comey pon ^_^ sama-sama..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. wahh menarik ni insyaAllah nanti Sha join ekk ^_^

      Delete
  4. Akak datang balas kunjungand an follow balik :)
    From FAMF Tower


    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaalaikumussalam..terima kasih cik Enonimus Sha dah singgah ^_^

      Delete
  6. slam...singgah dr segmen yg sm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..terima kasih sudi singgah..done singgah n follow u ^_^

      Delete
  7. Assalamualaikum, good luck! :D

    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..terima kasih sudi jemput Iha..insyaAllah nt Sha join k..

      Delete
  8. selamat bersegmen . dah join gak ni :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-bersama-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  10. Okey kawan2.. Jom blogwalking kat belog sy yg dah berhabuk bersawang tu. Hihihi..

    Last update --> http://aurafiza.blogspot.com/2015/03/firstime-update-guna-handphone-p.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiiiiii AuraFiza ^_^ done follow awk...thanks sudi singgah..hehe

      Delete
  11. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-bersama-dyllarezan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah ^_^ done visit back and follow u..

      Delete
  12. Salam singgah dari segmen yang sama, http://duniazumal.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-bersama-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  13. Hi. Saya blogwalking dari segmen yang sama. already follow you. Jemput singgah ^^

    izzahazryna.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hai, Singgah datang blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2015/03/segmen-blogwalking-bersama-dyllarezan.html

    Jemput singgah :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum ;D

    saya jual iphone,samsung,oppo, dan gadjet lain.
    jemput singgah blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..