Skip to main content

Suamiku Encik Perfect 10..

          Dah tengok cerita ni??...sweet kannnnn ^_^ cair tengok Aaron Aziz..huhu...alaaa lambat laa ko ni Sha!..cerita ni bulan Januari lagi dah ditayangkan and dah berpuluh-puluh blogger buat review pasal cerita Suamiku Encik Perfect 10 ni..
       Anyway..memang aku baru tengok! tapi aku bukan nak buat review ke apa..cuma aku rasa cerita ni agak menarik dan romantik..TETAPI..ada scene dalam cerita ni yang buat aku tergelak guling-guling...
scene yang buat aku tergelak terbahak-bahak..oxygen mask guna neb chamber dan ECG sentiasa terpasang pada badan

       
 Masuk scene ni aku tergelak sorang..sumpah! aku tak akan lupa babak ni..hihi............tak faham???..tak apa,bagi yang tak faham tu, abaikan jerr..and enjoy the romantic scene..bagi yang faham what i mean confirm! korang senyum-senyum baca entry ni..

Comments

  1. mereka yang didalam dunia medic sahaja kut yang nampak kesilapan ni kan Irissha, was here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Ana..thanks sudi singgah..ermm Sha no komen...hihihihi ^_^

      Delete
  2. Tipah tertipu bang..tipah tertipu bang...ahakkkss

    ReplyDelete
  3. Untungla dapat tengok Mr Perfect 10 ni..kitew untill now tak tengok lagi..

    ReplyDelete

Post a comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

"Makeover'' Jubah Terpakai Jadi Blouse

       Holaaa cute visitors😘😘😘 Pokok pangkal entry harini bermula dengan bebelan Encik Suami... Jubah ni Sha jahit time nak ikut dinner jabatan. Dan Encik Suami kata  📢"asal ada dinner/function tak sah takbuat baju baru..pakainya sekali jer,pastu simpan dalam almari''😏....memang betul pon  ^_^  so terus dapat inspirasi nak makeover kepada benda lain,blouse contohnya...boleh pakai jalan-jalan selalu..duit pun jimat..sejuk wallet laki i🙏 .

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..