4.3.15

Suamiku Encik Perfect 10..

          Dah tengok cerita ni??...sweet kannnnn ^_^ cair tengok Aaron Aziz..huhu...alaaa lambat laa ko ni Sha!..cerita ni bulan Januari lagi dah ditayangkan and dah berpuluh-puluh blogger buat review pasal cerita Suamiku Encik Perfect 10 ni..
       Anyway..memang aku baru tengok! tapi aku bukan nak buat review ke apa..cuma aku rasa cerita ni agak menarik dan romantik..TETAPI..ada scene dalam cerita ni yang buat aku tergelak guling-guling...

scene yang buat aku tergelak terbahak-bahak..oxygen mask guna neb chamber dan ECG sentiasa terpasang pada badan

       
 Masuk scene ni aku tergelak sorang..sumpah! aku tak akan lupa babak ni..hihi............tak faham???..tak apa,bagi yang tak faham tu, abaikan jerr..and enjoy the romantic scene..bagi yang faham what i mean confirm! korang senyum-senyum baca entry ni..

7 comments:

  1. mereka yang didalam dunia medic sahaja kut yang nampak kesilapan ni kan Irissha, was here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Ana..thanks sudi singgah..ermm Sha no komen...hihihihi ^_^

      Delete
  2. Tipah tertipu bang..tipah tertipu bang...ahakkkss

    ReplyDelete
  3. Untungla dapat tengok Mr Perfect 10 ni..kitew untill now tak tengok lagi..

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.