Skip to main content

Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant

                       
   Holaaaaa semuaaaaaa..lama tak join segmen..jom kita konvoi blogwalking beramai-ramai..hehe ^_^
klik banner di atas untuk maklumat lanjut dan terjah tuan rumah!

Comments

  1. terima kasih sebab sudi join segmen ira :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, datang dari segmen yang sama.. done follow

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Datang dari segmen yg sama

    http://honeykinokuniya.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah-valia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..terima kasih cik Honey..done visit cik Honey balik ^_^

      Delete
  4. singgah Blogwalking sini..
    selamat bersegmen...

    - BudakPening.com

    ReplyDelete
  5. Good luck..
    Singgah dari GA yg sama dan follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Ms. kejupenyet..sedap sungguh nama dia ^_^ done follow u 2!

      Delete
  6. Zumal berblogwalking dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  8. owner segmen jalan-jalan sini :)

    Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  9. Hai singgah sini blogwalking dari segmen yang sama..

    Ada masa jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Jom Berkenalan Dengan Ziefa Soap

     First of all,entry ni tidak dibayar oleh mana-mana pihak (i just share it due to the outcome thats really works for me which i love it!) So tak ada istilah biased ea awak2 dan entry ni sedikit panjang so Sha cuba make it as interesting as possible ^_^