Skip to main content

Nak Muka Licin Mulus Berseri?…baca..

Para wanita di luar sana ada ke yang tidak menginginkan kulit wajah yang licin cerah berseri?..Pastinya semua wanita mengidamkan kulit wajah yang mulus bebas cela..zaman sekarang terlalu banyak produk-produk kecantikan tempatan dan luar yang di iklankan di media-media massa sehingga kita keliru untuk mencari dan mencuba produk yang sesuai serta memberi kepuasan kepada kita.

          Hari ini aku nak kongsikan kepada para wanita di luar sana rahsia untuk memiliki kulit wajah yang cerah dan licin berseri…krim ajaib tersebut adalah.. 



         Miyome Multi Repair Essence ..merupakan produk buatan korea yang mana aku rasa bukan tahap  berkesan tetapi tahap super duper berkesan dalam memperbaiki masalah-masah kulit seperti jeragat,kulit kusam,kedutan halus pada kulit wajah,blackhead,whitehead,..kalau ada greenhead pon aku rasa akan hilang dengan penggunaan produk ini…  

Miyome Multi Repair Essence
         Keberkesanan penggunaan produk ini dapat dilihat dalam masa 2 minggu..mulanya aku tak percaya..tapi lepas 2 minggu guna produk ni memang nampak perbezaan yang jelas terutamanya blackhead durjana kat hidung aku semakin berkurangan..kulit wajah nampak semakin berseri dan licin..tu baru 2 minggu aku guna produk ni..lepas 6 bulan,..ok tak payah cakap 6 bulan..selepas 3 bulan penggunaan,memang fully transform!..so..bila member-member perasan dengan perubahan yang ketara dalam masa yang singkat tu..berpusu-pusu pula nak order Miyome Multi Repair Essence ni.


       Produk ni diperkenalkan oleh salah seorang workmate aku..katanya dia dah guna produk ni selama 3 tahun..kulit muka dia mak aii..umpama telur dikupas..cari blackhead sebijik pon tak jumpa..tak perlu guna foundation untuk tutup cela sebab memang dah tak ada cela…selfie pon dah tak perlu guna aplikasi kamera 360degree..aku guna produk ni dah lebih 6 bulan dan Alhamdulillah sangat berpuas hati so far..

       Miyome Multi Repair Essence digunakan pada waktu malam sebelum tidur (night cream)..harga pasaran (standard)RM110..kalau ada diskaun sekalipun aku belum pernah jumpa dibawah RM98..1 botol (5mls) tu aku guna bertahan untuk 2 bulan sebab ianya sangat concentrated..macam mana nak order?..lazada ada..hihi.
      Ok laaa korang..semoga perkongsian ni bermanfaat dan selamat mencuba k..sama-sama  laaa kita berselfie tanpa camera 360◦ lepas ni..

Comments

  1. Selamat Hariraya Sha.... mana pi ruangan shout Sha..cari cari cari cari cari cari...memang tak jumpa. So kita bebel kan sini jelah ye..
    Santai selalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dia sembunyi lak kali ni..selamat hari raya ^_^

      Delete
  2. tang blackhead kat hidung tu memang nak buang sangat :D

    ReplyDelete
  3. Wahhh.. cambest je produk nie..

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Muka Cantik Hati Binatang

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Undang-Undang Pelik@Lain Dari Yang Lain part 1..

Di seluruh dunia terdapat beberapa undang-undang yang mungkin bagi kita sedikit pelik@lain dari yang lain yang telah diamalkan selama bertahun-tahun yang tidak pernah kita dengar sebelum ini yang mana sesetengahnya membuat kita tertanya-tanya kisah disebaliknya sehingga ianya digubal menjadi larangan..antaranya..

1) Di Victoria, hanya seorang juruelektrik yang berkelayakan sahaja dibenarkan untuk menukar lampu (light bulb)..jika seseorang yang tidak berkelayakan didapati menukar lampu sendiri,ia adalah dikira menyalahi undang-undang dan dikenakan denda sehingga 10 dolar australia..