4.8.16

First Giveaway by Anis Khalilah

      Hai korang..jom join..First Giveaway by Anis Khalilah!..menarik ni..selain hadiah-hadiah yang disediakan best-best..korang juga berpeluang untuk bercerita serba sedikit tentang ibu tercinta..kira special entry buat ibunda tersayang..klik banner untuk join! 


         Talk about my mother...Ibu Sha seorang yang sporting senang diajak bergurau but at the same time ada certain part yang dia sangat strict and particular...bila dia kata jangan..so better jangan buat (Sha pernah kena lempang ok)..tapi untuk kebaikan anak-anak dia,bukan suka-suka mak kita marah
tau..dan Sha bersyukur dikurniakan seorang Ibu yang sangat istimewa,penyayang, dan selalu mendahulukan anak dari diri sendiri..tanpanya..Sha tak akan jadi siapa Sha sekarang ni...i love my mom very very very very very much! ^_^

10 comments:

  1. haha. goodluck sis :D hehehehe btw done follow hihi.

    http://sarahhijabista.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum sha. Thanks sudi join giveaway anis yang tak seberapa ni.Tahu tak pe, kalau tak ada ibu.. Tak tahu la macam mana kan. By the way, good luck ^^

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. SINGGAH

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-by-anis-khalilah.html

    ReplyDelete

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.