24.8.16

KFC chicken scented 'Extra Crispy' SUNSCREEN

               Pada hari isnin yang lepas, KFC telah mengesahkan bahawa syarikat mereka telah mencipta satu produk ( bukan produk makanan) iaitu losyen pelindung matahari SPF30 yang berbau seperti ayam goreng extra crispy.


Kevin Hochman, iaitu ketua pegawai pemasaran KFC menyatakan bahawa "Produk ini merupakan produk limited-time offer ...sebelum ini semua losyen pelindung matahari (sunscreen) sentiasa berbau losyen..oleh itu kami terfikir, mengapa tidak membuatnya berbau seperti ayam goreng pula.."
             Sejak produk ini dilancarkan, permintaan dari pelanggan sangat menggalakkan sehingga mereka hampir kehabisan stok "KFC chicken scented 'Extra Crispy' sunscreen" ini.

*******Aku tak pasti laa produk ini sampai ke Malaysia atau tidak...sebelum ni KFC ada mengeluarkan produk kosmetik lain iaitu cat kuku yang boleh dimakan dan berperisa ayam goreng KFC..namun produk tersebut hanya dipasarkan di Korea Selatan..kalau korang nak tengok video promo KFC Extra Crispy sunscreen  boleh tengok kat Youtube ...aku gelak sorang part yang dia kata "wanna smell like fried chicken?"...*************

6 comments:

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.